BB6 Burt Bacharach bij Theaterkerk Hemels

BB6 Burt Bacharach bij Theaterkerk Hemels
BB6 Burt Bacharach bij Theaterkerk Hemels

BB’6 (Burt Bacharach Six) bestaat uit 6 veelzijdige afgestudeerde musici aan het Conservatorium Alkmaar, Den Haag, Maastricht en Amsterdam. Allen met een eigen specialiteit maar bovenal vrienden van elkaar: René Smit (Drums), Wim Vlaar (Piano), Colet Nierop (Harp), Martin Rozema (Dwarsfluit) Esther Hoek (Saxofoon) en Stephanie Kramer (Zang). Zij hebben hun passie en liefde voor de muziek gebundeld en elkaar gevonden in de muziek van Burt Bacharach.

Burt Bacharach

Burt Bacharach is een naam die misschien niet zo bekend is, maar zijn nummers zijn dat vast wel! Hij schreef vele wereldhits: The Look of Love, Raindrops keep falling on my head, I say little prayer, I’ll never fall in Love Again, Do You Know The Way To San Jose enzovoorts…
Door de eigen arrangementen en de bijzondere samenstelling van de band is er een unieke en nieuwe klankkleur ontstaan. Met korte verhalen over de bijzonder boeiende composities en het leven (hij trad op met o.a. Marlene Dietrich!) van Burt Bacharach staat hij als persoon en muzikaal breeduit op het podium van Theaterkerk Hemels!
Kom en beleef BB’6! En praat na de voorstelling gezellig na tijdens de nazit…

Kaarten verkrijgbaar via www.theaterkerkhemels.nl of stuur ze een mailtje.

Datum: zondag 27 mei 2018
Tijd: 14:30

Theaterkerk Hemels
Dorpsweg 121, Twisk
T: 06 2126 0908
Kijk voor meer informatie op: theaterkerkhemels.nl