Hemels helemaal klaar voor muziek, trouwerijen, evenementen en logees

Theaterkerk Hemels

Bijna 2 jaar geleden kochten René Smit en Gerda Blom de monumentale Nederlands Hervormde kerk in het prachtige dorp Twisk. Hun droom: muziek, theater, ceremonies, seminars, overnachtingen en een drumschool verzameld onder één (prachtig) dak. Hun doel: iedereen die de kerk bezoekt inspireren, verrassen, vermaken en verbinden.

Na hard werken zetten de eigenaren én kersvers echtpaar (getrouwd in eigen kerk) de deuren open voor het nieuwe seizoen. De kerk is helemaal klaar voor haar nieuwe bestemmingen. De kerkzolder is nu een B&B, er is een bescheiden bar in de kerkzaal gebouwd, de drumschool is opgestart, de trouwlocatie beproefd, de faciliteiten voor seminars beschikbaar en de concertagenda voor het komende seizoen staat klaar. En een deel van het pand is verbouwd tot woning voor de twee.

De liefde voor muziek vormt de kern van Theaterkerk Hemels. Niet zo gek, want René is musicus in hart en nieren. Hij volgde een studie slagwerk aan het conservatorium in Alkmaar en heeft jarenlange ervaring als drummer in bands, orkesten en musicalgezelschappen én als theatertechnicus.

En dankzij voormalige werkzaamheden heeft hij ook de kennis en kunde in huis om diensten en bijeenkomsten mooi en goed te laten verlopen.

Voor meer informatie: www.theaterkerkhemels.nl