Kasteel Radboud in de voorjaarsvakantie

kasteel Radboud - Paul Beentjes
Foto: Paul Beentjes

Er valt veel te beleven tijdens de voorjaarsvakantie op kasteel Radboud. Voor de liefhebbers komt Birdlive langs op dinsdag 21 februari, om één van zijn uiterst populaire Uilenworkshops voor kinderen geven. Tijdens deze workshop komen de kinderen onder deskundige begeleiding in direct contact met de uiltjes en roofvogels uit hun eigen omgeving. Ook leren zij over de levenswijze van deze mooie vogels en uiltjes.

YouMedemblik - kasteel Radboud

Birdlive in Kasteel Radboud

Valkenier Martin legt het bijzonder beeldend en meeslepend uit, met de nodige humor. De kosten per kind zijn € 10,- , aanmelden kan via een mailtje aan valkenier@kasteelradboud.nl. Vermeldt daarin de volledige naam en leeftijd van uw kind.

Een ‘gewoon’ kasteelbezoek, met spannende speurtocht bijvoorbeeld, kan natuurlijk ook. Of gezellig knutselen in onze Burchtzaal! Of mee met onze rondleiding om 13.30 uur! Kortom: genoeg te doen tijdens de voorjaarsvakantie op kasteel Radboud! Tijdens de voorjaarsvakantie is kasteel Radboud geopend van zaterdag 18 februari t/m zondag 26 februari, elke dag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Foto: Paul Beentjes