Midlake American Car Meet: voor als je zin hebt in een randje rock ’n roll op moederdag!

YouMedemblik - Midlake Middenmeer
Poster aangeleverd

Wegdromen bij Amerikaanse auto’s, motoren en vrachtwagens? Rock ’n rollen op muziek van liveband The boogie dogs? Kinderen op het springkussen en zelf gezellig wat drinken en eten? Geef moeder gewoon een dagje Midlake American Car Meet op 14 mei, aan de havenkade in Middenmeer!

Ruim honderd Amerikaanse auto-, motor- of vrachtauto bezitters laten hun trots op 14 mei zien. Een droomdag voor de liefhebber van de Amerikaanse stijl! Ook voor de rest van het gezin is er genoeg te doen. Rock ’n roll dansen op The Boogie dogs, een springkussen en een uitgebreide markt waar je sieraden, kleding, auto’s (natuurlijk!) en kunst kunt vinden. Kortom, genoeg te doen om met het hele gezin een middagje Midlake te bezoeken!

Ben je Amerikaanse autobezitter?
Wil je je eigen Amerikaanse auto, motor of vrachtwagen laten zien? Weet dan dat het een verhard terrein is (dus ook goed te doen als het heeft geregend of als je een verlaagde auto hebt) en dat het op een plein is. Je kunt dus tijdens het biertje drinken en muziek luisteren de auto’s nog steeds zien. Like de pagina www.facebook.com/midlakeamericancarmeet voor actuele info!