Museum van de 20e Eeuw genomineerd voor DagjeWeg.NL Award 2017

Foto: aangeleverd

Het nostalgische Museum van de 20e Eeuw is als 1 van de 10 kandidaten genomineerd voor de DagjeWeg.NL Award 2017. De uitjes-site heeft uit ruim 7000 uitstapjes 10 genomineerden geselecteerd. Het Hoornse museum is zeer vereerd met de nominatie tussen o.a. het Openluchtmuseum Arnhem, Space Expo, Corpus en Sprookjeswonderland.

Foto: aangeleverd

DagjeWeg.NL, de grootste dagtoerismewebsite van Nederland, reikt voor de vierde keer de DagjeWeg.NL Award uit. De best gewaardeerde bestemmingen voor een leuk dagje uit strijden om deze eervolle titel. Het Museum van de Twintigste Eeuw is kanshebber! Wie wint de DagjeWeg.NL Award 2017? Kies uit de tien overgebleven, genomineerde uitstapjes een nummer 1, 2 en 3 en maak kans op vrijkaarten voor één van de kanshebbers! Stem hier: www.dagjewegaward.nl Op 12 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

De nominaties
De redactie van DagjeWeg.NL nam verschillende overwegingen mee in de uiteindelijke nominaties. Welke uitjes zijn populair op DagjeWeg.NL, waar kun je een hele dag met een gezin of klein gezelschap doorbrengen en welke uitjes worden goed beoordeeld, ook op DagjeWeg.NL Tickets? Door deze selectiecriteria toe te passen kwam men tot de tien geselecteerden.

Museum is vereerd.
Het Museum van de 20e Eeuw is zeer vereerd te zijn genomineerd voor de award. Directeur Hans Stuijfbergen: “We staan eigenlijk tussen hele grote partijen in, bijvoorbeeld attracties en musea met enorme budgetten. Dan is het een hele eer voor een museum dat grotendeels door vrijwilligers wordt gerund om in dezelfde top 10 te staan als het Openluchtmuseum in Arnhem of Corpus in Leiden. We gaan uiteraard onze best doen om goed te scoren en roepen onze bezoekers en fans op om een stem op ons uit te brengen.”