Open dag Radboud Inline-Skating

YouMedemblik - inline skating
Met de olympische medaillewinnaar Irene Schouten - foto: aangeleverd

Op zondag 25 maart start skeelerseizoen 2018 bij Radboud Inline-Skating. Om 10:30 beginnen ze met de open dag op de locatie in Medemblik, gelegen aan Opperdoezerpad 2. Tussen 10:30 tot 12:30 zijn er diverse clinics waaraan iedereen kan deelnemen, en vrij skeeleren kan natuurlijk ook. Ervaar hoe leuk skeeleren is en wie weet treed jij straks wel in de voetsporen van de olympische medaillewinnaar Irene Schouten!

Jeugd Skate Toernooi

Skeelers zijn bij hun te leen maar je mag ook je eigen skates meenemen. Deze dag is er ook weer de populaire tweedehandsmarkt, en een wedstrijd voor de jeugd van 6-17 jaar. Aan dit Jeugd Skate Toernooi kan iedereen deelnemen, aanvang 13:00 (inschrijven vanaf 11:30). De open dag wordt 17:00 uur afgesloten met de prijsuitreiking.

Zij vertellen u deze dag graag meer over de mogelijkheden om bij de vereniging te trainen. Ze hebben trainingen voor :
– Pupillen in de leeftijd van ca. 6 jaar tot 12 jaar in zowel breedtesport (recreatief) als wedstrijdrijders (dagelijks in de week)
– Wedstrijdrijders vanaf ca. 13 jaar t/m senioren.
– Volwassenen: conditie en techniektrainingen voor schaatsers en recreanten, zowel overdag als ’s avonds op verschillende momenten in de week.
– G-sporten voor sporters (jong en oud) met een verstandelijke en lichte lichamelijke beperking.

Ook rijden ze wekelijks een toertocht, en zullen ze dit jaar toertochten voor de jeugd organiseren i.s.m. recreatieschap Westfriesland, met als doel de jeugd meer te stimuleren om goed, vaker en beter te bewegen.

Meer informatie op www.radboud-inlineskating.nl