Wonderschoon – December

Nieuw bij Beauty Instituut Joke van Noorloos
Huidverbetering en dieptepeeling met ultrasone spatel en microdermabrasie, vergezelt door ultra geluidsgolven en fruitzuren. Deze huidvernieuwende techniek geeft de huid aanzet tot celaanmaak en werkt tot in de diepere huidlagen. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd.
Het resultaat is: een betere doorbloeding, een gladder en steviger huid, het ontspant en heeft een gunstige invloed op het bindweefsel.
Acné verbetert, pigmentvlekken en littekens vervagen, anti-aging.

Ontdek wat Beauty Instituut Joke van Noorloos voor u en uw huid kan betekenen.
Gedempt Achterom 43, Medemblik, T.: 0227 54 28 96

Beauty-geheim bij de Nagelschuur
Wimper extensions: altijd volle wimpers.
Wimper-extensions zijn losse wimpers die individueel aangebracht worden op uw echte wimpers. Hierdoor ontstaat er een volle maar toch natuurlijke ‘look’. De wimperverlening is beschikbaar in verschillende kleuren en vormen. Nadat ze zijn aangebracht, blijven ze zeker twee tot drie weken zitten voordat de eerste vervangen dienen te worden. U hoeft geen mascara meer te gebruiken!

De Nagelschuur
Kruisstraat 10a, Medemblik, T.: 06 287 393 39, E.: nagelschuur@gmail.com, I.: denagelschuur.nl.

 

Marie-Louise massage, meer dan alleen massage…
Marie-Louise SijmBalans is het woord in mijn vak, zowel voor lichaam, als voor geest. Voor nu wil ik de Hot-stone massage graag toelichten.
Een hot-stone massage is niet alleen het neerleggen van de warme bassalt stenen op het lichaam, er wordt ook met de stenen gemasseerd! Dit stimuleert nog meer de doorbloeding en afgifte van afvalstoffen. Gecombineerd met warme olie, waar aromatische olie aan is toegevoegd, geeft dit een heerlijke ontspanning. Desgewenst kunnen ook kleine knoopjes professioneel worden behandeld.
Marie-Louise is gediplomeerd (o.a sportmassage, fibromyalgiemassage, oorkaarsen etc.) en aangesloten bij de N.G.S. Er zijn voldoende mogelijkheden……….

TIP: Geef eens een beetje warmte kado! Er zijn verschillende kadobonnen mogelijk……..

Voor meer informatie;  Marie-Louise Sijm, Koggestraat 22, Wervershoof, T.: 0228 – 85 52 23, I.: marie-louisemassage.nl.

 

Blik op….boetiek De Meerpaal
Marjan van LeeuwenMarjan van Leeuwen is hèt gezicht van boetiek De Meerpaal. Al op jonge leeftijd begon ze samen met haar vader een boetiek in Enkhuizen. Na haar trouwen verhuisde ze naar Wervershoof waar ze nu al bijna 40 jaar aan de Dorpsstraat haar eigen boetiek heeft.

Door de jaren heen heeft Marjan een grote klantenkring opgebouwd met mensen uit de hele omgeving. “We houden van een gemoedelijke en informele sfeer”, vertelt Marjan enthousiast. Het is dan ook bijzonder dat mannen vaak meekomen om in de gezellige winkelserre een “bakkie koffie” mee te drinken.

Persoonlijke aandacht een desgewenst goed advies, vinden Marjan en haar vier personeelsleden heel erg belangrijk. Door ervaring weten ze precies wat mensen goed staat en wordt direct de juiste maat gepakt. Marjan: “Als iemand een moeilijk figuur heeft, doen we extra ons best ervoor te zorgen dat diegene blij en gelukkig de deur weer uitgaat.” De slogan luidt dan ook: Wie zegt dat geluk niet te koop is, weet niet waar ie moet winkelen. Probeer dat maar eens uit bij boetiek “De Meerpaal” in Wervershoof!

Boetiek “De Meerpaal”, Dorpsstraat 78, 1693 AH  Wervershoof

 

Stempels sparen voor een aantrekkelijke korting bij Sonja’s Hairfashion
Deze week is Sonja weer begonnen met een aantrekkelijke spaaraktie. Bij elke behandeling krijgt u een stempel en wordt de prijs van de behandeling die u net heeft genoten opgeschreven. Aan het eind worden alle bedragen bij elkaar opgeteld en krijgt u korting op uw behandeling ter hoogte 10% op het totaalbedrag. Dat kan aardig oplopen dus!

De leukste cadeaubon!
Als je het even niet weet te verzinnen, maar je wilt niet met lege handen staan, dan heeft Sonja een leuke cadeaubon in de aanbieding. Leuk om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven! De cadeaubon van Sonja’s Hairfashion zit goed verpakt in een leuke en stijlvolle giftbox.

Nieuwstraat 53, Medemblik T.: 0227 54 57 60, I.: sonjashairfashion.nl.

Geef een reactie