Woon & Co – November

Alles onder één dak
Schilderscombinatie Loos Colors@Home Loos en Schilderscombinatie Loos werken sinds jaar en dag op unieke wijze samen: de interieurstyling-artikelen die bij de één verkrijgbaar zijn, kunt u aan laten brengen door de ander. Het gaat hierbij om behang, glas en verf. Met bovendien een persoonlijke service en kleuradvies op maat, bent u zeker van een perfect resultaat.
 
Colors@Home Loos heeft als doel u te helpen bij de inrichting van uw huis: dat voelt immers pas als thuis als u bent omringd door kleuren en materialen die bij u passen. Aan de Kerkstraat 24 (Wognum) kijkt u de ogen uit bij het aanbod in verf, behang, gordijnstoffen, tapijt, karpet, laminaat en houten vloeren. Gecompleteerd met fraaie woonaccessoires vormen de ingerichte sfeerhoekjes een inspiratiebron voor uw woning. Desgewenst krijgt u deskundig advies en stijlvolle ideeën aangereikt.

Schilderscombinatie Loos Wognum is een klein familiebedrijf dat vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Schilderwerk is ook maatwerk. De opdrachten worden zorgvuldig met u ingepland, zodat het resultaat is wat u ervan verwacht. Hier geldt afspraak = afspraak. De bekwaamheid van de drie eigenaren Siem, Ted en Marcel Loos is onlangs beloond en onderscheiden met het predikaat Hofleverancier! Een unieke prestatie voor een bijzonder bedrijf, dat bovendien onlangs het 100-jarig bestaan vierde. De samenwerking van Colors@Home Loos en Schilderscombinatie Loos betekent twee specialisten onder één dak. Dit maakt dat hetgeen uitgezocht is in de winkel, desgewenst verwerkt wordt door de schilders. En dat met de grootste zorg en vakmanschap!

Schilderscombinatie Loos Wognum, Overspoor 41, Nibbixwoud, T.: 0229 – 57 98 67, E.: Colors@home Loos
Schilderscombinatie Loos Wognum, Kerkstraat 24, Wognum, T.: 0229 – 57 15 22, E.: Colors@home Loos

Helemaal in èn gezellig: De bartafel
Vanwege de praktische voordelen, kiezen steeds meer mensen voor een bartafel. Door de extra hoogte, kunt u er niet alleen heerlijk zittend aan eten of werken, ook kunnen uw gasten er tijdens een feestje gezellig omheen staan. Leuk en sfeervol in de woonkamer of  bij een kookeiland!

Ga voor een uitgebreid assortiment bartafels en barstoelen naar praktischprojectmeubel.nl.

Stijlvol thuiswerken met Praktisch Projectmeubel
Omdat tegenwoordig mensen kritisch zijn als het aankomt op de inrichting van hun woning, worden meubilair en accessoires zorgvuldig op elkaar afgestemd. Praktisch Projectmeubel in Medemblik biedt de mogelijkheid om ook de thuiswerkplek aan te passen aan de sfeer van uw woning. Of het gaat om een klein hoekje in de living of een complete werkruimte, voor iedere situatie is er een oplossing. Hierbij is er keus uit een groot assortiment kleurstellingen, afmetingen en modellen.

Ga voor meer informatie naar praktischprojectmeubel.nl of bel met 0227 54 00 15.
Praktisch Projectmeubel, Nijverheidsweg 6a, 1671 GC  Medemblik.

Durf méér met hout!
Stylingtip van Bloemisterij Groen

Hout is doorleefd materiaal dat elk interieur of exterieur uitstraling geeft. Sfeervol voor zowel binnen als buiten zijn deze stronken van druivenhout. Door het grillige karakter is ieder object uniek. Durf te combineren. Met andere natuurlijke materialen bijvoorbeeld geeft het een verrassend mooi resultaat. Of wat dacht u van een robuuste vaas van nikkel of aluminium: plaats hierin stronken van druivenhout tezamen met foambloemen en u heeft een ware eyecatcher.
Tip: Bloemisterij Groen heeft een groot assortiment vazen, stronken, foambloemen en andere materialen in huis om uw eigen creatie te vervaardigen. Indien gewenst krijgt u professioneel stylingadvies of wordt het voor u samengesteld. Ook voor snijbloemen, planten, rouw- en trouwwerk of baliestukken kunt u uiteraard terecht.

Bloemisterij Groen, Burg. Commandeurlaan 2a, Wognum T.: 0229  57 38 32.

Voor sfeer naar Tuin- en bloemencentrum Den Heuvel in Wervershoof
Den Heuvel, Molenweg 1a, Wervershoof, T.: 0228 58 13 85

 

 

De winterschilder is er weer!
Vermeulens winterschilderactie is weer van start gegaan!
Voordeel op al uw binnen- én buitenschilderwerk, uitgevoerd in de actieperiode 1 december 2010 tot 31 maart 2011.

Met Vermeulen Winter Schilders kiest u voor zekerheid:

  • kwalitatief hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk;
  • alle kennis, ervaring en materiaal in huis;
  • Het buitenschilderwerk in de winter is kwalitatief net zo duurzaam als schilderwerk in de overige seizoenen;
  • De kwaliteitsgarantie is niet afhankelijk van de periode van uitvoering;
  • Alle winterkortingen gelden voor binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, behangwerk en schoonmaakwerk.

Koningshof 24, 1671 AN Medemblik, T.: 0227 54 18 83 I.: vermeulenschilders.nl.

Geef een reactie