Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bokkentoer, Medemblik

8 oktober, 2017 @ 12:00 - 19:00

Op zondag 8 oktober is het weer zover. Dan wordt de zevende Medemblikker Bokkentoer georganiseerd. Op liefst 23 verschillende locaties kunnen naar hartenlust bokbiertjes worden geproefd en maak je kans op leuke prijzen.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. Je koopt een stempelkaart en een plattegrond van Medemblik ter waarde van € 5,- online, bij één van de deelnemende proeflokalen of bij de infostand. De infostand staat op zaterdag
30 september en 7 oktober op de Nieuwstraat ter hoogte van nummer 65. Eenmaal in het proeflokaal koop je een bokbiertje en je krijgt hierbij een lekker hapje geserveerd. Vervolgens ga je naar de volgende locatie, etc. Met jouw volle stempelkaart van zes stempels ding je mee naar heel leuke prijzen. Je levert de volle kaart in bij de laatste locatie die je bezoekt. Wie niet van bier houdt, kan evengoed meedoen en neemt gewoon een ander drankje of frisje.

Toegangsbewijs paardentram, Citytours-busje en de schuiten
Het stempelkaartje is tevens je toegangsbewijs voor de paardentrams, die tijdens de gehele middag door de stad rijden. Naast de paardentrams zet de organisatie wederom het elektrische busje van Citytours Medemblik in en twee polderschuiten van de Koggevaarder. Op deze manier kun je de proeflokalen bezoeken, ook diegene die iets verder uit de route liggen.

Stoomtram Hoorn – Medemblik doet weer mee
Dit jaar doet de Museumstoomtram weer mee aan de Bokkentoer van Medemblik. Vanaf station Hoorn, Wognum, Twisk én Opperdoes kun je op de tram stappen. Een speciale extra tram brengt je ’s avonds om half acht ook weer thuis!

Gegevens

Datum:
8 oktober, 2017
Tijd:
12:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,