Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

European Cup Jiu Jitsu in Topsporthal in Wognum

23 juni, 2018 @ 09:00 - 15:00

YouMedemblik - European Cup - Poster

Op zaterdag 23 juni heeft de gemeente Medemblik een primeur met een de eerste European Cup Jiu Jitsu-Duo Games. In samenwerking met de Europese Jiu Jitsu Federatie, de Judo Bond Nederland en de Budoschool Takken/Shi-Sen-Do zal een volstrekt nieuw concept Europees toernooi worden georganiseerd. Voor dit evenement is een contract getekend voor 4 jaar en de spectaculaire techniekvergelijkende wedstrijdvorm is op Europees niveau enorm aan het groeien.

Jiu jitsuka’s

Op 23 juni komen o.a. jiu jitsuka’s uit Rusland, Slovenië, Noorwegen, Duitsland, België en uiteraard Nederland. Het evenement zal met live muziek worden ondersteund. Daarnaast zal een 81-jarige grootmeester rond 13.00 u. een unieke demonstratie geven van een traditioneel japans kata. Dit is ook precies wat het evenement uit wil stralen, een verbindend evenement voor jong en oud met technieken op Europees topniveau. Het evenement zal rond 9.00 u. officieel worden geopend door wethouder Joset Fit die (Top)sport o.a. in haar portefeuille heeft.

Iedereen is van harte welkom en er zal geen entree worden geheven. Er is wel de mogelijkheid om te doneren voor het Goede Doel (Miranda Mania) waar de organisatie zich aan heeft verbonden. De zaal gaat open voor het publiek rond 8.30 u. en het toernooi zal van 9.00 u. tot 17.30 u. gaan duren. De finales staan gepland rond 15.00 u.

Het adres is: Internationaal Sportcentrum de Bloesem / Conferencelaan 19 / Wognum

Meer informatie: www.shisendo.nl / button European Cup

Gegevens

Datum:
23 juni, 2018
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,