Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Festival PAS-POP, speel, beleef, geniet

september 14 @ 17:00

Met haar eerste single “Once in my Life (Sverige Vals)” heeft Elsa Birgitta Bekman de internationale muziekindustrie op haar grondvesten doen schudden. Samen met de violiste Jade Welling is zij haar eigen weg ingeslagen, zo, hup, naar de Molenstraat in Benningbroek. De dag vóór Pas-Pop, komt haar tweede single uit, kan je alvast wat huiswerk doen.

Golden Boy gaat proberen je te pakken te krijgen als een bankdirecteur met goudkoorts die negatieve rente over je spaargeld wilt rekenen. Dit doen zij met hun catchy melodieën die nog
dagenlang door je hoofd blijven spoken.

Voor wat stevigere muziek kan je prima terecht bij Crows from Ashes, een powertrio (nee, niet op die manier) die zorgt voor een show vol passie (ja, wél op die manier) en energie!

Wie er dit jaar ook weer zijn? Die gelegenheidsband die voor één keer bij elkaar zou komen om wat bekende nummers op Pas-Pop te spelen… En toen het jaar daarop ook, en het jaar dáárop, en ook nog een keer in de Vang… Just Once doet z’n naam gelukkig géén eer aan.

Sommige artiesten hebben geen introductie nodig, maar de meeste wel. Gelukkig stelt Ramon Boekel al jaren deze muzikanten aan de Pas-Poppers voor in de rol van onze presentator! Dit jaar
stelt hij ook zichzelf voor! We bedoelen dat hij zichzelf voorstelt. Dat hij gaat zingen zeg maar. Poprock, 80’s, Big Band. Ramon zou het zelf beter kunnen zeggen.

Afsluiter dit jaar zijn the Stereotypes met hun denderende onvervalste lading 70’s rock! Vraag een baby boomer hoe je een shirt moet tie-dyen, rol daarmee door de modder en waan je op
Woodstock! The Beatles, Jefferson Airplane, The Who en Pink Floyd zijn maar een paar namen uit hun brede assortiment hippie muziek. Peace out!

Tussen deze acts door zorgen de artiesten op het Second Stage dat de smaak erin blijft. Karin Erzsébet voor twee theelepels lekkere gevoelige covers, Writist voor een snufje experimentele
electropop, Casanova Blues Brothers voor blues, en een flinke scheut van het goedje welteverstaan. Als kers op de taart komt Collin Hoeve, de singer songwriter uit Nijmegen (je weet wel die van The Voice) die sneller liedjes schrijft dan zijn schaduw, vers gemaakte vrolijke uptempo muziek spelen.

Vanaf 17:00 beginnen de optredens van de bands. Om 15:00 is het terrein open en zijn er kinderactiviteiten met Sumo worstelen, Levend tafelvoetbal , Graffity spuiten, Schmincken.

Het festival duurt tot 01:00.

Hou www.pas-pop.nl, onze Facebook of Instagram in de gaten voor het tijdschema zodat je niks mist.
Tot zaterdag 14 september op de Molenstraat in Benningbroek!

Gegevens

Datum:
september 14
Tijd:
17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,