Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jasper van Kuijk, Janus in Theaterkerk Wadway

8 december, 2017 @ 20:30

Nu alles en iedereen steeds extremer wordt, verlangt Jasper van Kuijk terug naar het midden. Maar zijn uitgesproken meningen passen niet tussen gemiddeld en modaal. Daarom bekijkt hij in Janus de zaken eens radicaal van twee kanten.
Van Kuijk zet zijn tanden in het nu, met de aanstekelijke mix van scherpte en lichtvoetigheid die je kent uit zijn Hoe moeilijk kan het zijn?-columns in de Volkskrant. Hij analyseert, fileert en serveert met een lach. Cabaret om bij naar voren te leunen, dat én ergens over gaat én vermaakt.

De pers over Jasper van Kuijk: ‘Van Kuijk laat in een hoog verteltempo veel interessants passeren. De absurde werkelijkheid vlijmsacherp verwoord.’ (De Volkskrant). ‘Een nieuw genre binnen het cabaret, altijd geschreven op de verwondering.’ (8weekly). ‘Een prettig narrige cabaretier met een fijne kritische blik.’ (Theaterkrant.nl). ‘Een getalenteerde doordenker met een slim soort gramstorigheid.’ (NRC).

Iedereen die zijn vorige programma’s heeft gezien kan het hier alleen maar volmondig mee eens zijn en ziet uit naar de nieuwe voorstelling.

www.jaspervankuijk.nl

Theaterkerk Wadway
Wadway 30, Wadway / Spanbroek
www.theaterkerkwadway.nl

Gegevens

Datum:
8 december, 2017
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,