Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Middeleeuws Festijn bij Kasteel Radboud

24 juni, 2017 - 25 juni, 2017

YouMedemblik - Kasteel Radboud - Rianne Noordegraaf Fotografie

In het weekend van 24 en 25 juni vindt op kasteel Radboud, in samenwerking met Cranenburgh Events, een heus Middeleeuws Festijn plaats!

“Bezoek het kasteel Radboud te Medemblik en zie hoe de geschiedenis voor je tot leven komt! Kanonnen zullen bulderen, pijlen vliegen je haast om de oren, en zie hoe echte ridders en andere krijgers het kasteel zullen bestormen”.

Het jaar is 1351 en het is een roerige tijd in het graafschap Holland. De adellijke Hoekse aanhangers van gravin Margaretha moeten zich in hun kastelen verdedigen tegen de Kabeljauwse rebellen onderleiding van haar eigen zoon, graaf Willem V.

Heer Jacob van de Binckhorst, een echte Hoek, heeft zich meester gemaakt van kasteel Radboud en versterkt het tegen de Kabeljauwen. Maar Willem heeft de heer van Egmond met een klein leger op pad gestuurd om heer Jacob eruit te gooien! Hoe zal dit aflopen? Kom het vooral bekijken op 2 en 3 juli!

Hiernaast kunt u een bezoek brengen aan de ridderkampement, de Middeleeuwse Jaermarckt, het kasteel of echte roofvogels bekijken!

Kasteel Radboud, Medemblik

Gegevens

Begin:
24 juni, 2017
Einde:
25 juni, 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,