Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MirandaMania 2019

maart 9 @ 08:00 - 17:00

Miranda - Foto: aangeleverd

Het jaar is bijna voorbij en de voorbereidingen voor het MirandaMania weekend 2019 zijn alweer in volle gang. Diverse vergaderingen hebben plaatsgevonden en de organisatie heeft er weer veel zin in!
Op vrijdag 8 maart wordt net als voorgaande jaren een mini-spinningmarathon georganiseerd voor de jeugd van de groepen 8 van de basisscholen en leerlingen van de SG de Dijk. Het Nederlands Kanker Instituut Antoni van Leeuwenhoek uit Amsterdam organiseert dan speciaal voor de jeugd een voorlichtingsdag over Melanoom.
Zaterdag 9 maart is voor de negende keer een 4-uur durende MirandaMania spinningmarathon met veel spektakel en sportief plezier. De instructeurs staan alweer te popelen.
Direct na afloop van de spinningmarathon volgt het MirandaMania muziekfestival. Diverse bands en artiesten hebben zich al aangemeld. Wie dat zijn, blijft nog even een verrassing maar de vaste coverband 8PM is in ieder geval weer van de partij. Succes verzekerd dus!
P-S-L (Pieter Ratten) zorgt met zijn team weer voor de nodige decibels.

Dus zet alvast in je agenda: zaterdag 9 maart 2019 in MC de Muiter te Medemblik. Je kunt zich voor de grote marathon inschrijven vanaf 6 januari 2019 op mirandamania.nl. Voor meer informatie: Info@mirandamania.nl.

Gegevens

Datum:
maart 9
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags: