Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mylou Frencken, Leven in het lied bij Theaterkerk Wadway

6 oktober, 2017 @ 20:30

Wat is jouw meest dierbare, zelfgeschreven lied en waarom? Zangeres/cabaretière Mylou Frencken vroeg het collega’s als Youp van ‘t Hek, Brigitte Kaandorp, Kees Torn, Dorine Wiersma, Mike Boddé en vele anderen.

Leven in het lied is de titel van de interviewbundel én de voorstelling die zij baseert op vijfentwintig gesprekken met haar collega’s.
Vijfentwintig is ook het aantal jaren dat Mylou in 2017 liedjes schrijft en zingt. Haar jubileumvoorstelling Leven in het lied is een ode aan het kleinkunstlied, waarin het kan gaan over grote pijn en klein leed, over verterende passie en ijzingwekkende afstandelijkheid, over meisjes van dertien en mannen die de griep hebben.

In deze nieuwe voorstelling brengt Mylou niet alleen liedjes van eigen hand ten gehore. Begeleid door een topband voert ze ook haar favoriete liedjes van collega’s uit. Daarnaast geeft ze de geheimen van het ‘songsmeden’ prijs, verhaalt ze over de ontmoetingen met haar vakgenoten, strooit ze met smakelijke en vermakelijke anekdotes over hun leven en werk en geeft ze hartstochtelijk uiting aan haar liefde voor het kleinkunstlied.
Elke avond geeft één van Mylou’s bekende collega’s acte de présence.
We hebben in de intieme sfeer van de Theaterkerk al vaak genoten van de ongekroonde koningin van het kleinkunstlied. In haar jubileumjaar mag zij zeker niet ontbreken met deze bijzondere voorstelling!

www.myloufrencken.nl

Theaterkerk Wadway
Wadway 30, Wadway / Spanbroek
www.theaterkerkwadway.nl

Gegevens

Datum:
6 oktober, 2017
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,