Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oeloek, Droeftoeters bij Theaterkerk Wadway

13 oktober, 2017 @ 20:30

De voorstellingen van Oeloek barsten letterlijk van de energie. Een hilarische achtbaan van muzikaal geweld, krankzinnige dialogen en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de andere en je staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen je om de oren en je vraagt je af: hoe krijgen ze het verzonnen?

Dit seizoen komt Oeloek met Droeftoeters. Een voorstelling vol met zelfverklaarde winnaars en kampioenen. Van een doodsbange geestuitdrijver tot een één-benige tapdanser en van een stokdove pianostemmer tot een aan sigaretten verslaafde gezondheidsgoeroe. Allemaal zien ze zichzelf als het allerbeste wat de wereld is overkomen.

Droeftoeters is een ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de tofdoener, de patjepeeër, de blaaskaak en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. We laten ze nog één keer hoog van de toren blazen, voordat ze naar beneden struikelen.

De vorige drie cabaretvoorstellingen van Oeloek werden door pers en publiek bejubeld. En niet zonder reden. Het cabaret van Oeloek is niet alleen hilarisch maar ook volstrekt uniek.
‘De ene sketch is nog vindingrijker, gekker en grappiger dan de ander. Tragikomedie van de bovenste plank’ (Trouw). ‘Deze viermansfragmentatiebom wint en verbrijzelt harten’ (De Volkskrant).
Hartverscheurend grappig en dolkomisch triest. De Theaterkerk is eigenlijk te klein maar ze blijven gelukkig komen.

www.oeloek.nl

Theaterkerk Wadway
Wadway 30, Wadway / Spanbroek
www.theaterkerkwadway.nl

Gegevens

Datum:
13 oktober, 2017
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,