Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schaatsen op het Plein, Van Houweningepark – Medemblik

21 december, 2018 - 6 januari, 2019

Youmedemblik magazine 2017 nr. 6 Schaatsen op het Plein

Schaatsen op het Plein 2018/2019 staat in de startblokken en strijkt dit jaar neer op het van Houweningepark, bij het oude postkantoor. Opnieuw levert dit een idyllisch Anton Pieck-achting plaatje op. Deze nieuwe plek biedt meer beschutting en is centraler ten opzichte van het kerkpleintje. Vorig jaar werkten tientallen vrijwilligers en bedrijven mee aan een geweldig sfeervol winterevenement. Ook dit jaar staan er een hoop betrokkenen te trappelen om deze winter iets magisch neer te zetten. Hoe gaaf is het om op vrijdag 21 december de kerstvakantie in te laten luiden met de Kerstman en z’n elf elfjes? Gezellig met z’n allen op het schaatsplein, genieten van de schaatsende kinderen met een kopje warme chocolademelk of glühwein! Geweldig, toch?

Aantrekkelijk winterprogramma
You Medemblik - Schaatsen op het pleinNatuurlijk blijft de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, sponsoren en partners om het schaatsplein in Medemblik weer succesvol te kunnen organiseren. Het lijkt er dan ook op dat dit een vast onderdeel van het winterprogramma in Medemblik is geworden. Voor bedrijven is er weer de optie om voor een aantrekkelijke prijs op de boarding van de baan te adverteren. En aantrekkelijk is het zeker, getuige alle foto’s die er op social media verschijnen.
Gelukkig hebben zich al een paar grote sponsors zich gemeld, waaronder Vitasys en Piet Swart Vaatgoed, want er zijn toch nog behoorlijke kosten. Zo komt er een speciale ondervloer, die door een professioneel bedrijf wordt neergelegd en voor ruim een maand gehuurd dient te worden. Dus elke bron van inkomsten is belangrijk om een dergelijk evenement te kunnen draaien.

Agenda
Dit jaar willen we meerdere activiteiten op het schaatsplein organiseren. Zo is er het idee van een kinderkerstmarkt, ijshockeywedstrijdjes, knutselmiddagen, het inluiden van de kerstvakantie, discoschaatsen etc. Kijk op de Facebookpagina of website voor de actuele agenda.

Vrijwilligers
Natuurlijk kunnen we nog veel vrijwilligers gebruiken.
Zo moet de baan weer worden opgebouwd en hebben we bezetting nodig bij de koek en zopie en bij de schaatsverhuur.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden?
Kijk dan even op schaatsenophetplein.nl of stuur een mailtje naar: info@schaatsenophetplein.nl.
Bellen kan natuurlijk ook met organisator PC Reclame op nummer 0227 – 54 75 94.

Gegevens

Begin:
december 21
Einde:
6 januari, 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,