Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Woensdagmarkt 19 juli: Creatief Hoor(n)!

19 juli, 2017 @ 10:00 - 17:00

De wekelijkse woensdagmarkt met kunst, boeken, curiosa, creatieve maaksels en de Proef- en Beleefmarkt op de Roode Steen wordt deze week aangevuld met een reusachtige creativiteitsmarkt. Ook al hou je niet van handwerken en knutselen, dan nog is dit kleurrijke schouwspel een lust voor het oog!

Het is even een tippel om de ruim 300 kramen te bekijken maar daarna is het goed toeven in een van de vele horecagelegenheden die de binnenstad rijk is. Of, zoek de stilte op en wandel nog een klein stukje verder naar de fantastische haven op een steenworp afstand van de binnenstad.

De markt duurt van tien tot vijf en uiteraard is de toegang gratis.
Tip: de Oosterkerk en het Foreestenhuis zijn tijdens de woensdagmarkten van 1 tot 5 geopend als extra toeristische attractie. Er is toegang tot de bijzondere tuin via de poort en tot het Foreestenhuis via de nieuwe ingang. In de kerkzaal is een presentatie op de tv te zien over de geschiedenis van het gebouw. Beslist een aanrader!

Volgende week: Hoornse Clowntjesdag met heel veel kinderattracties.

Meer informatie? Hou onze Facebookpagina @ikhouvanhoorn in de gaten, daarop worden regelmatig updates gepubliceerd. Bovendien vindt u daar informatie over alle activiteiten en evenementen die in Hoorn plaatsvinden.

Gegevens

Datum:
19 juli, 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,