Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Combiconcert Grenzeloos en Vocallure in Kasteel Radboud

november 3 @ 15:00

Op zondagmiddag 3 november 2019 geven close harmony pop en jazz koor Vocallure en Koor Grenzenloos een combiconcert in de Ridderzaal van Kasteel Radboud. Vocallure en Grenzenloos zullen ieder 2 sets brengen en ook enkele nummers samen zingen.

Vocallure bestaat sinds 2003 en voert pop-, swing-, jazz- en latin-nummers uit, vanaf de jaren ’30 tot nu. Het koor heeft een kleine bezetting en voert de nummers meerstemmig uit. Vanaf de start van Vocallure in 2003 is Patrick Rus dirigent, pianist en muzikaal leider.

Grenzenloos is een koor bestaande uit zeven zangers en zeven zangeressen. Samen met vier muzikanten, die meerdere instrumenten bespelen en regelmatig meezingen, brengt Grenzenloos muziek uit allerlei windstreken. Het koor is opgericht in 2000 en staat sinds begin 2017 onder leiding van dirigent Rens Boerke.

Het koor brengt een zo breed mogelijk repertoire. Voornamelijk pop, maar ook stukken uit musicals, klassieke nummers; a capella en up-tempo. Er wordt meerstemmig gezongen. Vier-, vijf- of zes stemmig zingen is voor het koor eerder een uitdaging dan een probleem!

Kaarten zijn te bestellen voor €12,- per stuk door een e-mail te sturen naar arjan@manuelhoeve.nl of via telefoonnummer 0229 581891.

Wanneer: Zondag 3 november
Waar: Kasteel Radboud, Oudevaartsgat 8, Medemblik
Aanvang: 15.00 uur

Kijk voor meer informatie op: www.kasteelradboud.nl
www.vocallure.nl en www.koorgrenzenloos.nl

Gegevens

Datum:
november 3
Tijd:
15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,