Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dorine Wiersma en Mylou Frencken, Waagstukken in Theaterkerk Wadway

16 november, 2019 @ 20:30

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden: geluk is Mylou & Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de mouwen opgestroopt en de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein.

Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je dúrven. Laten zien wat je in huis hebt, uitblinken, winnen. Opzij, want jij komt eraan! Maar wat als dat niet lukt, en je zo’n beetje door leven, liefde en werk heen stumpert? Ben je dan een loser? Of is het juist moedig om je zwakheden te tonen? Zijn de losers de nieuwe winnaars?

Twee cabaretières laveren tussen lefgozers en lafbekken. Gewapend met piano en gitaar. In Waagstukken laten deze veelgeprezen liedjesschrijfsters het achterste van hun tong zien. Ze dagen elkaar en hun publiek uit. Wie toont het meeste lef? Want lef heb je nodig. Om door te gaan, of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.

We hebben Mylou en Dorine al jaren in ons hart gesloten en regelmatig genoten van hun solovoorstellingen. De verwachtingen zijn hoog nu deze twee kanjers samen op het podium te zien!

www.myloufrencken.nl

www.dorinewiersma.nl

Aanvang 20.30 uur

Theaterkerk Wadway
Wadway 30, Wadway / Spanbroek
Kijk voor meer informatie op www.theaterkerkwadway.nl

Gegevens

Datum:
16 november, 2019
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,