Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kasper van der Laan, 1 Kilo in Theaterkerk Wadway

oktober 11 @ 20:30

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.

In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief.

Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019. Hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018. “Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld.” ( Juryrapport Leids Cabaret Festival).

Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019 (de Volkskrant).

De vaste bezoekers van de finalistentournee van de verschillende cabaretfestivals hebben al eerder kennisgemaakt met deze veelbelovende jonge cabaretier en het zal u niet verbazen dat wij nieuwsgierig zijn naar zijn debuutprogramma

Kijk ook op www.kaspervanderlaan.nl

Aanvang 20.30 uur

Theaterkerk Wadway
Wadway 30, Wadway / Spanbroek

Kijk voor meer informatie op www.theaterkerkwadway.nl

Gegevens

Datum:
oktober 11
Tijd:
20:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,