Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schaatsen op het Plein in Medemblik

13 december, 2019 - 5 januari, 2020

Schaatsen op het Plein 2019/2020 strijkt dit jaar opnieuw neer op het van Houweningepark bij het oude postkantoor, wat een idyllisch plaatje oplevert.

Elk jaar werken tientallen vrijwilligers en bedrijven mee aan dit sfeervolle winterevenement. Ook dit jaar staat een hoop betrokkenen te trappelen om deze winter iets magisch neer te zetten. Hoe gaaf is het om op vrijdag 20 december de kerstvakantie in te laten luiden met de Kerstman en z’n elfjes? Gezellig met z’n allen op het schaatsplein, genieten van de schaatsende kinderen met een kopje warme chocolademelk of glühwein! Geweldig, toch?
Aantrekkelijk winterprogramma
Ook dit jaar is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en sponsoren om het schaatsplein in Medemblik weer succesvol te kunnen organiseren. Het lijkt erop dat dit een vast onderdeel van het winterprogramma is geworden. Voor bedrijven is er de optie om voor een aantrekkelijke prijs op de boarding van de baan te adverteren. En aantrekkelijk is het zeker, getuige alle foto’s die er op social media verschijnen.

Agenda
Er staat een aantal leuke activiteiten gepland, zoals een kinderkerstmarkt, ijshockeywedstrijdjes, knutselmiddag, inluiden van de kerstvakantie en discoschaatsen. Kijk op de Facebookpagina of website voor de actuele agenda.

Vrijwilligers
Wil je (nogmaals) helpen dit evenement tot een groot succes te maken? Alle hulp is welkom!
Zo moet de baan weer worden opgebouwd en is bezetting nodig bij de koek en zopie en bij de schaatsverhuur.

Meer informatie of aanmelden?
Kijk dan op schaatsenophetplein.nl
of stuur een mailtje naar
info@schaatsenophetplein.nl.
Bellen kan ook : 0227 – 54 75 94.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 13.00 – 17.00
Vrijdagavond (disco) 19.00 – 21.00
Zaterdag 13.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00

Gegevens

Begin:
december 13
Einde:
5 januari, 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,