Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Toneelgroep Europa wil verrassen

oktober 5 - oktober 7

Toneelgroep Europa uit Wervershoof heeft dit motto al jaren als leidraad voor haar leden.
Zowel in stukkeuze, in spel maar ook in regie en decor streeft Europa ernaar om de bezoekers, onze gasten, telkens weer te verrassen. Dat dit blijkbaar lukt, blijkt wel uit de toegenomen belangstelling voor het toneel.

Door omstandigheden was Europa genoodzaakt om de traditionele voorjaarsvoorstelling te verplaatsen naar het najaar. Tevens moest een heel nieuw stuk worden ingestudeerd. In de vakantie gingen de repetities onder leiding van Marjan Vlam dan ook gewoon door. Het resultaat mag dan ook weer gezien worden. Op zaterdag, zondagmiddag en maandag 5, 6 en 7 oktober speelt toneelgroep Europa in De Schoof in Wervershoof het boeiende toneelstuk “Craquelé”. Zonder nu al te veel te vertellen, kunnen we verklappen dat de toneelbezoeker een avond( middag) lang wordt meegenomen in de persoonlijke verwikkelingen van gewone mensen in hun soms ongewone omstandigheden.

Boeiend, herkenbaar, hilarisch, vilein, doldwaas. Kortom: genieten op de punt van uw stoel. Voor de toneelliefhebber en mensen die van een gezellig avondje uit houden: een must.
U kunt nu al reserveren op de website van toneelgroep Europa of via de mail: toneeleuropa@ziggo.nl met daarin dag van reserveren en het aantal personen.
Toneelgroep Europa heet u meer dan van harte welkom.

Gegevens

Begin:
oktober 5
Einde:
oktober 7
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,