Delta Lloyd Regatta

Optredens en Waterpret!
delta lloydVan 21 tot en met 25 mei is Medemblik het zeilcentrum van de wereld:de Delta Lloyd Regatta strijkt weer neer.

Traditiegetrouw zorgt Medemblik Nautiek op zaterdag voor reuring in de binnenstad.

Delta Lloyd Regatta: reden tot investering in de jeugd
Medemblik staat bekend om haar prachtige havens met ligplaatsen middenin de gezellige historische stad. Medemblik is een internationaal watersportcentrum met bekende waterevenementen, met in mei de Delta Lloyd Regatta. Medemblik ademt zeilen en deelt de liefde voor de sport graag met de jeugd.

Delta Lloyd Talent Week
In samenwerking met de scholen in Medemblik worden er de hele week onder schooltijd zeilclinics georganiseerd voor kinderen uit groep 7/8 door Delta Lloyd Regatta, CIOS en Gemeente Medemblik. Ruim 600 kinderen zullen met veel plezier hieraan meedoen. Op woensdagmiddag en zaterdag is voor iedereen die het leuk vindt open instuif van de zeilclinics in de Oosterhaven, met een heleboel bootjes, kano’s en waterballen.

Zaterdag 25 mei: Medemblik Nautiek
Zeilles, waterpret, spanning en optredens op het podium: alles staat in het teken van jeugd en talent tijdens Medemblik Nautiek in de Oosterhaven. Terwijl ouders met volle teugen genieten van het meest prestigieuze evenement op het gebied van Olympische sport lopen de kinderen over water in aquabubbles of leren zij zeilen op het water in de Oosterhaven. Spannende activiteiten zoals een klimwand en een waterbrug worden georganiseerd door scouting Titus Brandsma. Pendel tussen het Regatta Center en de Oosterhaven met rondvaartboot de Fortuna en beleef een bruisend kijkje in het leven van een topsporter op het Regatta Center om daarna in de binnenstad de kinderen te zien zeilen en kanoën.

Trakteer uw kinderen op een actieve dag op water en aan wal door een bezoek aan dit gezinsevenement te brengen in de prachtige havenplaats Medemblik.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.deltalloydregatta.org