Beaudine Meendering

Sportpenning 2013 Gemeente Medemblik.

Noord-Hollandse kampioenschappen 2014

Beverwijk 9 Maart 2014Afgelopen weekend (9 maart) hebben wij meegedaan aan de Noord-Hollandse kampioenschappen Jiu Jitsu in Beverwijk. Na een eerste partij te hebben gewonnen hebben wij ons goed staande weten te houden. De laatste wedstrijd was tegen een tegenstander die ook met ons in de kernploeg mee traint dus vooraf al lekker spannend. Wij wisten deze wedstrijd goed naar ons toe te trekken en met ruime voorsprong te winnen. Dus tevreden naar huis. De volgende wedstijden zijn de Zuid-Hollandse Kampioenschappen Jiu Jitsu op 22 maart in Den Haag. Wordt vervolgt Beaudine

 

 

Colin Kist toernooi jan. 2014

2e plaats in zwaardere senioren klasse mix boven de 18 jaar19 Januari hebben wij meegedaan aan het 5é Colin Kist toernooi  in Steenwijk.
Dit internationale Jiu-jitsu toernooi telt mee als meetmoment voor het NK 2014
Wij stonden ingedeeld in de zwaardere senioren klasse mix boven de 18 jaar.
Een zware opgaven betreft het leeftijdsverschil maar je leert er des te meer van.
De laatste wedstrijd behaalde wij gelijke punten zodat er een extra serie moest worden gedraaid die wij met 1,5 punt in ons voordeel wisten te winnen. Aan het einde van de dag hadden we een goed resultaat neergezet en behaalde op het podium de tweede plaats.
Een goede prestatie waar wij zeer tevreden mee zijn.

Vr gr Beaudine

 

 

 

 

NK Almere 2013

2013

 

Het jaar 2013 is voor mij verlopen zoals het in grote lijnen gepland stond de doelstelling die ik voor ogen had zijn ruimschoots behaald. In april heb in mijn bruine band gehaald en na veel trainingsarbeid met mijn partner Annabel zijn wij in de topsporthal van Almere op 20 April Nederlands kampioen 2013 geworden in de duo’s Jiu-jitsu. Dat was voor ons de kroon op ons werk.

 

 

Kernploeg

Kernploegtraining Nieuwegein 2013Mede door het behalen van het Nederland kampioenschap zijn wij door de Bondscoach uitgenodigd om met de kernploeg mee te trainen in het sportcentrum van de judo bond Nederland in Nieuwegein gemiddeld twee zondagmiddagen per maand uitermate leerzaam en geweldig om met de top van Nederland mee te trainen. Zo kom je in contact met leuke sportcollega’s waar je heerlijk mee kan trainen op een hoog niveau.

Bert van Harentoernooi Aspiranten

Bert van Harentoernooi Aspiranten 2013Daar na hebben we nog de nodige podium plaatsen behaalt bij div toernooien in het land. Bijvoorbeeld bij het internationaal  Bert van Harentoernooi op 21 Sept in Boskoop in onze afdeling Aspiranten behaalde wij de tweede plaats, het top duo uit België werd eerste. Ook werd  ons gevraagd door de wedstrijdorganisatie of wij ons ook wilden inschrijven in een hogere categorie namelijk de junioren in die klasse zijn wij derde geworden. Alsnog een geslaagd toernooi. 

 

Mijn Doelstelling voor 2014 ziet er als volgt uit.
Weer een Podium plaats behalen bij het NK op 19 April in Almere.
En op 24 Mei 2014 wil ik mijn 1’ste  dan, oftewel de zwarte band halen. Eerder was voor mij niet mogelijk je mag pas in het jaar dat je 16 word examen doen.
Heb er nu al zin in.

Verder zal ik u tussendoor op de hoogte houden van mijn verdere resultaten in 2014.

Vriendelijke Groet
Beaudine.

Geef een reactie