Joep Kalverdijk

Foto: dmbk.nl
Foto: dmbk.nl

Joep Kalverdijk

Mijn naam is Joep Kalverdijk.
Ik ben schaatser acterend in de nationale junioren top. Afgelopen jaren heb ik in verschillende KNSB selecties gezeten, maar dit seizoen ben ik opgenomen in Schaatsteam  Loon Salarissoftware.

Afgelopen seizoen was voor mij geen groot succes, ik verbeterde mezelf maar weinig en de plaatsing voor belangrijke wedstrijden bleef dan ook een beetje achterwege. Gelukkig heb ik wel nog enkele NK’s mee mogen doen en uiteindelijk toch nog een goed gevoel aan het seizoen overgehouden. Het liet me wel nadenken over verbeteringen en vandaar de overstap naar Schaatsteam Loon Salarissoftware.

Afgelopen zomer was voor mij een *heel nieuwe ervaring, want volgens onze trainer Robin Derks: “staat de zomer aan de basis van een succesvolle winter”. Ons team heeft enorm hard getraind en dat wierp meteen zijn vruchten af. Na enkele weken op het ijs had ik al meerdere persoonlijke records verbroken en zat ik al dicht op de rest van mijn persoonlijke toptijden aan!

Afgelopen maand heb ik meegedaan aan de Selectiewedstrijd van de Eindhovencup (één van de plaatsingswedstrijden voor het NK Allround voor senioren). En alleen al voor de selectiewedstrijd geselecteerd worden was voor mij al boven verwachting. Ik heb dan ook weer veel plezier in het schaatsen en ga mezelf en al mijn fans nog verwonderen dit seizoen!
Volg mij via www.joepkalverdijk.nl en www.facebook.com/joepkalverdijk.nl om up-to-date te blijven!

Geef een reactie