Lisa Smulders

Hallo.
Het gaat goed met me.
Ik ben gewisseld van school dit schooljaar.
Ik doe de dansvakopleiding aan het koninklijk conservatorium in den haag.
Ik heb het nog drukker. Niet alleen omdat ik 3 havo doe, ook omdat ik niet in een gastgezin zit en elke dag heen en weer reis. Dat is 2 uur en 20 min. Ik ben elke dag om hal-P zes uit dus ik kom om 19:40 thuis.
Om 6/ kwart over 6 sta ik op. Al/ het meeste mijn huiswerk doe ik dan ook in het weekend. Ik heb bijna geen sociale contacten in mijn omgeving. Dat vind ik erg jammer, Verder denk ik dat een klas. waar ik in zat en zit leuker is. Je wil namelijk allemaal de zelfde kant op.
Ik heb het naar mijn zin op mijn nieuwe school. Het is wel weer wennen en proberen een positie te vinden in de groep.

Door de druk die ik heb door al het reizen hebben mijn tante en oom die in zandvoort wonen voorgesteld om een nachtje per week bij hen te logeren. Ik doe dat van donderdag op vrijdag. Ik vind het wel leuk om daar te zijn met mijn kleine nichtje en neelfje. Ook nu ik op het KC zit ben ik met de klas naar praag gevlogen. Daar hebben we in het internaat van een zelfde school, maar dan in Tjechië, een week
gelogeerd. Ook hebben we de praagse leerlingen uit het zelfde jaar leren kennen en de hele week mee gedaan in hun ballet les. Ik heb veel gezien van praag en zijn naar meerdere balletvoorstellingen gegaan en een opera, prachtige theaters!

In ‘Februari komen de praagse leerlingen naar onze school!
Ook hebben we afgelopen tijd een hele week les gehad van een gast docent van the Rogal Ballet school;) (een van de beste scholen in de wereldl), Olga Evreinott. Deze week was erg leerzaam.

Geef een antwoord