En dan is het nu tijd… om te shoppen!

En dan is het nu tijd… om te shoppen! Tuin en huis verdienen een opgefriste look, en vergeet uzelf en uw gezinsleden niet! De winkeliers in de binnenstad hebben hun nieuwe collecties binnen, aan u om volop inspiratie op te doen, al dan niet onder het genot van koffie, lunch of diner.

Bij Novitaz nu ook heerlijk online winkelen!
Naast de sfeervolle woonwinkel aan de Nieuwstraat in Medemblik is er nu ook een webshop waar u uw hart kunt ophalen. Heerlijk vanuit uw “luie” stoel nogmaals genieten van de prachtig landelijke woonaccessoires, verlichting, banken & fauteuils, eettafels, kasten of juist die mooie lederen tas van Fred de la Bretoniere! Tijdelijk biedt Novitaz 15% korting aan op alle artikelen in de webshop. Deze webshopactie is niet geldig in de winkel maar alleen online! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de winkel. In verband met het 5-jarig bestaan krijgt iedere kopende klant in de winkel een cadeautje! Ja, wie jarig is trakteert! Kijk snel eens op www.novitaz.nl.

Bij Optie 1 besparen op uw kosten
Zou u tot wel honderden euro’s per jaar willen besparen aan uw kosten voor uw internet, digitale tv en telefonie?
Optie 1 aan het Bagijnhof in Medemblik kan u helpen met het besparen. Het bedrijf kan er voor zorgen dat u drastisch minder betaald voor uw internet, telefoon en televisie. Onder andere voor UPC, Tele2, Ziggo, XS4ALL, KPN, Scarlet, Vodafone en T-Mobile. Kom gerust vrijblijvend voor advies bij uw telecom winkel. Voor meer informatie zie de advertentie op deze pagina.

Sint Pieter
Ook de komende maanden is er weer genoeg te doen in Sint Pieter!
HapjeTapje
Zo is er op 6 mei HapjeTapje, een combinatie van bier en hapjes. Er zijn een vijftal verschillende soorten bieren met een ruime keuze uit verschillende hapjes. U bepaalt zelf wat een goede combinatie is. Door middel van een scorebord wordt de perfecte combinatie aangegeven. U bent van harte welkom vanaf 14.30
Klaverjasles
Voor degene die het spel Klaverjassen nog niet kennen, maar het graag willen leren, organiseert Het Sint Pieter een aantal lesmiddagen en wel op; 13 en 27 mei en 10 juni. Het is de bedoeling dat u alle middagen meedoet. Leuk om mee te doen? Geeft u zich dan voor 8 mei op!
Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven! Dit kunt u lezen in onze PieterPraatjes. Wilt u ook een PieterPraatjes thuis ontvangen? Stuur ons even een mailtje; sintpieter@ziggo.nl

Verwen moeder bij het Hof van Medemblick
Een leuke manier om moeder eens lekker te verwennen is met een heerlijke brunch in het Hof van Medemblick. Bij de brunch heeft u keuze uit twee voorgerechten. U krijgt luxe broodjes uitgeserveerd aan tafel. Ter afsluiting krijgt u een lekker kopje koffie met wat zoetigheden en voor moeder nog een leuke attentie. Ook vader komt bij het Hof van Medemblick aan zijn trekken. Sinds kort kunt u met uw kennissen genieten van High Wine of High Beer. Deze laatste zijn ook verkrijgbaar in het Hofje.

De Klucht 5 jaar
Zaterdag 2 juni as. bestaat Café de Klucht 5 jaar. Om deze dag een extra feestelijk tintje te geven, is er live muziek en een debuutoptreden van Rubin. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. You medemblik feliciteert De Klucht van harte met haar 5-jarig jubileum!
All inclusive EK kijken
Alle EK wedstrijden van het Nederlands elftal worden bij Café de Klucht op groot scherm vertoond. Voor wie wil, kan kiezen voor een all inclusive voetbalarrangement: Tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal onbeperkt bier, wijn of frisdrank en hapjes voor maar €25,-.

Geef een antwoord