Winactie: de Smurfen zijn terug!

De Smurfen 2 - Foto: aangeleverd

De Smurfen 2 - Foto: aangeleverdOp 31 juli verschijnt de vrolijke familiefilm De Smurfen 2 in de bioscoop, in 3D en de originele en Nederlands gesproken versie. You medemblik mag vijf originele Smurfenpakketten met vrijkaarten weggeven!

In het vervolg op de 3D live-action / animatie familiefilm, De Smurfen, creëert de boze tovenaar Gargamel twee ondeugende Smurf-achtige wezentjes, genaamd de Stouterds. Smurfin is de enige die hem kan helpen om van de Stouterds echte Smurfen te maken en daarom ontvoert hij haar.

De Smurfen 2 - Foto: aangeleverdGrote Smurf, Klungel, Moppersmurf en Hippe Smurf keren terug naar onze wereld om samen met hun goede mensen-vrienden Patrick en Grace Winslow, Gargamel te stoppen en Smurfin te redden !

Wil jij één van de vijf Smurfenpakketten winnen met daarin twee vrijkaarten, een Smurfenpen en smurfen voor op je veters? Stuur een mail naar redactie@youmedemblik.nl o.v.v. Smurfen. Als je wint krijg je persoonlijk bericht.

De Smurfen 2 - Foto: aangeleverdBekijk de trailer via http://youtu.be/Ic_qWAl2Pj4. Zie ook www.desmurfen-film.nl en www.facebook.com/DeSmurfen.

Smurfs™ & © Peyo 2013 Lic. Lafig B. The Smurfs 2, the Movie © 2013 CPII/SPAI. All Rights Reserved.

Geef een antwoord