Woon & Co – December

Verhuis- of verbouwkriebels?
VerlaatIs het tijd voor een nieuwe inrichting of betrekt u binnenkort een andere woning? Ga dan naar Verlaat speciaalzaak! Op vertoon van de EigenHuisPas of WoonHierPas ontvangt u maar liefst 10% korting op het gehele assortiment*. Speciaalzaak Verlaat (Wervershoof) heeft alles voor het restylen, opknappen of inrichten van een bestaande of nieuwe woning. Naast glas, verf en behang vindt u er een ruime sortering gordijnstoffen, vitrage, vloerbedekking en laminaat. Bovendien bent u verzekerd van deskundig advies, tijdige levering en, indien gewenst, begeleiding tijdens de werkzaamheden. Verlaat speciaalzaak vindt u aan De Hoek 7 in Wervershoof en is bereikbaar via 0228 58 15 10.
*vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.


Stijlvol opbergen
J&A MeubelstukDeze kast van J&A interieurs uit Midwoud biedt u niet alleen een zee aan bergruimte, maar is ook een lust voor het oog! De kast is leverbaar in iedere gewenste kleur en maat. Hierdoor past de kast in iedere woon-, slaap- of eetkamer.

Landelijke keukens
J&A interieurs is ook gespecialiseerd in het maken van uw persoonlijke droomkeuken. Laat u verrassen in de winkelboerderij!

Voor meer informatie: J&A interieurs,  I.: ja-interieurs.nl, T.: 0229 202211.

Perfect Slapen: uw slaapspecialist
Perfect SlapenPerfect Slapen Wognum is gespecialiseerd in de verkoop van alles wat met slapen te maken heeft. Sinds februari kunt u de producten ook online bestellen op I.: actiematras.nl.

Anti- huisstofmijt
Nieuw is een matras die speciaal ontwikkeld is voor mensen met allergieproblemen. Het ComfortdeLuxe matras garandeert, dankzij de speciale AEGIS stretch-tijk, een blijvende werking tegen huisstofmijt.
De tijk heeft een geïntegreerde ventilatieband, waardoor de kern van het matras van frisse lucht wordt voorzien. Daarnaast zorgen de dubbele ritsen ervoor dat de tijk eenvoudig te verwijderen is waarbij ook na het wassen de anti- allergische eigenschappen behouden blijven.

Ideaal ligcomfort
Voor mensen met lichte lichamelijke klachten, levert Perfect Slapen matrassen met het bekende Visco-Nasa schuim. Door de superieure lichaamsvormende eigenschappen, zorgt het matras voor een ideaal ligcomfort. Eventueel met Aegis-tijk.

Korting
Alle matrassen en boxsprings worden vervaardigd conform strenge kwaliteitsvoorwaarden met uitsluitend in Nederland vervaardigde materialen. Door de korte lijnen zijn de levertijden acceptabel. Voor alle Actiematrassen geldt een korting van 50% op het tweede matras! Op tweepersoonsmaten ontvangt u een vaste korting van 25%.

Laat u informeren en een maak kennis met alle mogelijkheden!

Perfect Slapen Wognum, Boogerd 6, Wognum. T.: 0229 57 52 83. I.: actiematras.nl.

Geef uw keuken een 2e leven!
Uw keuken is een belangrijke plek in uw woning. Daarom is het belangrijk dat hij qua sfeer en uitstraling voldoet aan uw wensen. Indien dit niet het geval is, maar de staat van uw keuken is nog prima, denkt u dan eens aan de mogelijkheid om uw keuken te laten spuiten! Dit kan in iedere gewenste eigentijdse kleur. Bovendien is het spuiten van uw keuken veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe.

Niek Grooteman spuitvisie in Onderdijk is gespecialiseerd in het spuiten van keukens en meubels. Van mat, hoogglans tot metallic, iedere afwerking is mogelijk. Daarnaast zorgt de speciale 2 componentenlak ervoor dat de verf stoot- en krasvast is. Daarbij zijn diverse bewerkingen mogelijk, zo ook bijvoorbeeld een oude look. Door het spuiten van uw keukendeurtjes krijgt de gehele ruimte een nieuwe uitstraling!

Winterpremiekorting: Tot maart 2012 ontvangt u maar liefst 25,- korting op schilder- en spuitwerk per man per dag!

Niek Grooteman is tevens uw adres voor het opknappen van stoelen, tafels en kasten. Ook voor alle soorten schilderwerk, beglazing, wandafwerking en zonwering. Als Erkend schildersbedrijf is het leveren van een goede kwaliteit hèt uitgangspunt!

Niek Grooteman Schilders – Niek Grooteman Spuitvisie
Handelsweg 10 te Wervershoof
T.: 0228 58 34 09
I.: niekgrooteman-schilders.nl

Het spoor bijster
Plaats uw vaas, kandelaar of kunstwerk eens op een zuil. Zuilen zijn er in vele verschillende materialen en  stijlen. Door uw meest dierbare woonaccessoires te plaatsen op bijvoorbeeld deze robuuste spoorbielzen, geeft u ze de aandacht die ze verdienen. Bijzonder als afscheiding tussen twee vertrekken of in uw hal of woonkamer.

Geef een reactie