You medemblik

Video Magazine voor de omgeving Medemblik


Nieuwe gezichten, dezelfde smaken

Cyrelle Buis en Dennis Versteeg blijven werken aan de Italiaanse verleiding

MED Trattoria aan de Voeroever in Medemblik is de plek waar het horecahart van Cyrelle Buis ooit ging kloppen. Niet wetende dat ze de zaak nu zou overnemen samen met haar partner Dennis Versteeg. Nieuwe, jonge gezichten, maar het blijft Mediterraans genieten aan het water.

Toen Henk en Therese Jonkman negen jaar geleden begonnen met dit Italiaanse restaurant, werkte Cyrelle er een paar jaar in de bediening. Half september maakten Henk en Therese bekend MED Trattoria te verkopen. Dennis en Cyrelle waren meteen enthousiast. Ze hebben zin in dit nieuwe avontuur.

In combinatie met het nabijgelegen Strandpaviljoen de Zoete Zee, waar Cyrelle ook werkt sinds 2021, is er aan de Vooroever van Medemblik een compleet horeca-aanbod te vinden. Lunch, diner, feest of partij, iedereen kan er terecht.

Er verandert verder niets. Pure Italiaanse gerechten, fijne wijnen en mooie streekproducten zullen op de menukaart blijven. Nog steeds worden de gasten meegenomen op een reis door Italië. Niet aan het Gardameer, maar aan het IJsselmeer.

MED Trattoria
Vooroever 2 Medemblik
088 299 9902
restaurant-medemblik.nl

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Gevonden!!!

We hebben vastgesteld dat u extensies gebruikt om advertenties te blokkeren. Steun ons alstublieft door deze advertentieblokkering uit te schakelen.