22 juli: Eten & Genieten Zomermarkt

YouMedemblik - themaplein eten - Robert Gieling
Foto: Robert Gieling

Zaterdag vindt in het historisch centrum van Medemblik alweer de vierde Zomermarkt plaats. Dit keer heeft de gezellige braderie een themaplein dat in het teken staat van Eten & Genieten. Onder het genot van live muziek, verzorgd door muzikaal talent Lianne Bakker, kunt u op het terras heerlijke hartige en zoete tussendoortjes proeven. Maak op het themaplein kennis met diverse producten uit de streek!

Op de braderie vindt u een grote verscheidenheid aan koopwaar. Van kleding tot speelgoed, van babyspullen tot curiosa, van alles komt u er tegen. Kom genieten en struinen in de authentieke binnenstad van Medemblik!

Na deze 4e Zomermarkt volgen er nog twee markten in de maand augustus. Op 5 augustus staat de Zomermarkt in het thema de Nostalgie & Middeleeuwen, waarbij u wordt meegevoerd naar de tijd van toen. Hekkensluiter van de Zomermarkten is de Water & Ontspanning Zomermarkt, waarbij de verschillende functies van water worden vertoond.

De Zomermarkten is een evenement van STEM. De markt is voor publiek geopend tussen 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in het Bagijnhof. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar (gratis). Voor meer informatie over de Zomermarkten en de agenda, zie www.stemmedemblik.nl of facebook.com/zomermarkten. Er zijn er nog enkele kramen beschikbaar: 06-26354975.