AKF Finalistentournee in het BON-theater

YouMedemblik - BON Theater
AKF Finalistentournee - Fotografie Arjan Benning

‘Neem plaats op het pluche en ontdek als eerste hét talent van de toekomst!’
Amsterdams Kleinkunst Festival – Finalistentournee 2017 in het BON-theater

Het AKF biedt kleinkunst- en cabarettalenten een uitgebreid ontwikkelingstraject binnen de Nederlandse theaterwereld. Na een intensieve voorselectie, een landelijke try-outtournee, Ramses Shaffy Masterclasses, de halve finales in Theater Bellevue én de grote finale in De Kleine Komedie, presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival tijdens de finalistentournee dé finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2017. Deze drie talenten hebben bewezen thuis te horen op het podium en zijn er klaar voor heel Nederland te veroveren. Maak op 9 september, tijdens de aftrap van het nieuwe BON-theaterseizoen, kennis met de nieuwe generatie kleinkunstenaars en cabaretiers en zie op één avond maar liefst drie voorstellingen! Op het podium: Lonneke Dort, Daniëlle Schel en De Lachende Derde

Dat het festival een succesvolle kweekvijver voor kleinkunst- en cabarettalenten kan zijn, is inmiddels wel bewezen. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Louise Korthals, Eva Crutzen, Yentl en de Boer (op 24 februari 2018 in het BON-theater) en Stefano Keizers waren finalist tijdens eerdere edities.

Kaarten
Kaarten voor het Amsterdams Kleinkunst Festival – Finalistentournee 2017 in het BON-theater zijn verkrijgbaar via www.bon-theater.nl. Hier kunt u ook terecht voor het complete nieuwe theaterprogramma.