Alex Ploeg op 9 november naar BON-theater

Alex Ploeg, Ultimatum 1819 - foto Diederick Bulstra

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex Ploeg weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming of age story, après la lettre.

In zijn voorstelling Ultimatum, op zaterdag 9 november te zien in het BON-theater in Medemblik, komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op je af. Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Hij werd in de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2018. NRC.next tipte hem als dé culturele verassing van 2019.

Ultimatum werd afgelopen seizoen door de pers zeer goed ontvangen en bekroond met sterren en lovende woorden: “Een indrukwekkend debuut”, schreef NRC. “Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is”, aldus de Volkskrant.

Kaarten
Kaarten voor Alex Ploeg op zaterdag 9 november zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Entreeprijs bedraagt €15,00. Aanvang 20.15 uur.