Autocross Wervershoof 5 mei 2019

Autocross Wervershoof
Autocross Wervershoof

Een van de meest spectaculaire evenementen in de gemeente Medemblik is de jaarlijkse autocross (CRAZY CROSS) van Wervershoof.
Deze autocross welke al jarenlang in Zwaagdijk-Oost wordt gehouden staat ieder jaar met hoofdletters aangeven in de agenda van coureurs en autosportliefhebbers.

Dit jaar zal de Grote prijs van Wervershoof verreden worden op zondag 05 mei. Het programma voor deze dag zit overvol met vijf verschillende raceklassen waarin gestreden zal worden om het erepodium maar zeker ook voor de punten welke te verdienen zijn voor het Noord-Hollandskampioenschap.

Botsingen, crashes en koprollen

Het publiek komt vooral af op de vele botsingen, crashes en koprollen. Het spektakel op de baan is dan ook uniek en dat maakt het tot een prachtig dagje uit voor jong en oud. Tezamen met het springkussen, de grote zandbak en de krijtgolf is de jaarlijkse autocross daarmee ook een echt gezinsuitje!

De coureurs hebben ruim een half jaar de tijd gehad om hun bolide optimaal te prepareren of een nieuw exemplaar te construeren. De autocross van Wervershoof is namelijk de eerste autocross van een nieuw seizoen van het Noord-Hollands kampioenschap autocross. Alle bezoekers ontvangen bij de entree een mooi programmaboek. Parkeren kan op het terrein en is gratis.

De toegang bedraagt € 10,-, kinderen t/m 12 jaar € 3,-. Het circuit bevindt zich op het terrein achter Zwaagdijk-oost 182. Voor meer informatie: kijk op www.autocrosswervershoof.nl