Carnavalsvierders van Wognum en omstreken

Alweer een jaar voorbij gevlogen en vol verwachting wat 2018 ons zal brengen en wie onze nieuwe prins zal worden tijdens het 51e Carnaval met De Krotenkokers; Carnaval met je Superhelden. En die superhelden of helden van weleer zult u zeker terug zien tijdens de installatie!
Die installatie begint dit jaar eerder dan u van ons gewend was. NIET om 23.00 uur, maar we starten al om 22.00 uur! Dus kom op tijd om niets van het spektakel te missen!
De zaal van De Krotenbunker is 6 januari open om 21.00 uur en met een passe-partout (PP) kunt u zo naar binnen. Een PP is nog steeds verkrijgbaar op de bekende verkoopadressen, maar aan de deur zijn ze tijdens de installatie avond ook nog te koop voor € 15,00 per stuk.

Installatieavond zaterdag 6 januari
Bij de entree aan de deur ontvangt u een kanskaart, of u heeft deze al bij de aankoop van uw passe-partout gehad. Op deze kanskaart kunt u de naam van de nieuwe prins invullen, 1 kanskaart per persoon. Uit de juist ingevulde en ingeleverde kaarten trekken we 2 prijswinnaars.
Indien u de juiste naam heeft ingevuld heeft en aanwezig bent in de zaal, maakt u kans op 1 van de 2 volgende prijzen:

Prijs 1: Diner bon voor 2 personen bij Restaurant ’t Raethuys

Prijs 2: Entreebewijs voor 2 personen voor het bijwonen van de sleuteloverhandiging in het gemeentehuis in Wognum op zaterdagochtend 10 februari 2018