De nieuwste hoortechnieken in een stijlvol jasje!

De technische ontwikkelingen staan niet stil. Oorwerk staat vooraan met het aanbieden van optimale hooroplossingen. “Opvallende en onhandige hoortoestellen zijn niet meer van deze tijd”, zegt audicien Judith Datema, “Tegenwoordig zijn de hoortoestellen stijlvol, slim en prettig in gebruik.” Samen met collega Nathalie Leijen staat zij in de vestiging Hoogkarspel. 

Kwaliteit van horen gaat hand in hand met kwaliteit van leven 

Volgens Judith kan een verminderd gehoor leiden tot een sociaal isolement. “Oorwerk heeft als missie mensen te helpen aan een beter gehoor, zodat zij de verschillende nuances in geluid weer kunnen horen. Deze geluiden geven kleur aan het dagelijks leven en zorgen voor meer genot, verbondenheid met de samenleving en gevoel van veiligheid. De twinkeling terugvinden in iemands ogen is waar wij het voor doen”, aldus Judith. Wilt u weten hoe het staat met uw gehoor? Voor een gratis hoortest kunt u altijd een afspraak maken. 

Oorwerk staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, uitgebreid tijd voor de klant en advies op maat. De winkel beschikt over een ruim assortiment hypermoderne hoortoestellen, maar heeft ook hooroplossingen voor een kleinere beurs. 
Om de nieuwste technieken te laten ervaren is Oorwerk op zoek naar testpersonen. Als u nu reageert op de advertentie, komt u in aanmerking voor een korting. Kom gerust langs in de winkel of neem contact op. 

Oorwerk
Raadhuisplein 26, Hoogkarspel | T 0228 – 75 45 86 Veemarkt 35, Hoorn | 0229 – 75 80 35 | I oorwerk.nl