De pannenkoek is terug

Bij het Hof van Medemblik

Alweer veertien jaar het Hof van Medemblick aan de Westerhaven 1! Tijd voor een bijzondere toevoeging op de menukaart: de pannenkoek 2.0. Veel gasten vroegen er herhaaldelijk om en het team besloot om deze weer terug te brengen in het assortiment. Maar dan wel met een doorsnee van ca. 30 cm. en met ‘beleg’ als: harissa & zalm, Thai chicken of Mexicaans met nacho’s. Natuurlijk kun je ook gewoon voor de traditionele pannenkoek gaan, met bijvoorbeeld appel, kaas of gember. De pannenkoeken zijn de hele dag te bestellen, zowel voor lunch als diner! Uiteraard blijven de heerlijke lunchbroodjes ook op de kaart staan, net als de ‘klassiekers’ op de dinerkaart. 

Iets te vieren? 

Kinderpartijtje? Bij het Hof van Medemblick staat een gezellig gedekte tafel klaar voor de kids. De pannenkoeken gaan op de stapel en ze mogen deze zelf versieren met allemaal lekkers. Voor de jarige is er natuurlijk een verrassing. Iets anders leuks of bijzonders te vieren? 

Kijk eens op de vernieuwde website hofvanmedemblick.nl of bel voor meer informatie. Zij hebben leuke mogelijkheden en denken graag mee. 

Hof van Medemblick Westerhaven 1, Medemblik T 0227 – 54 13 86