Kasteel Radboud in de herfstvakantie!

Foto: NCO Photography

Tijdens de herfstvakantie valt er weer veel te beleven op het kasteel! Op dinsdag 24 oktober komt onze valkenier van Birdlive weer zijn uiterst populaire Uilenworkshop voor kindern geven. Tijdens deze workshop komen de kinderen onder deskundige begeleiding in direct contact met de uiltjes en roofvogels uit hun eigen omgeving. Ook leren zij over de levenswijze van deze mooie vogels en uiltjes. Valkenier Martin legt het bijzonder beeldend en meeslepend uit, met de nodige humor. De kosten per kind zijn € 10,- , aanmelden kan via een mailtje aan valkenier@kasteelradboud.nl. Vermeldt daarin de volledige naam en leeftijd van uw kind.

Kasteel Radboud - Pier

Kasteel Radboud – Pier

Een ‘gewoon’ kasteelbezoek met bezoek aan onze piratententoonstelling kan natuurlijk ook. In de tentoonstelling komen vier personages aan bod die banden met West-Friesland hadden en in allerlei varianten een piratenleven leidden. Verschillende aspecten van het piratenleven worden toegelicht en het verschil tussen kapers en piraten komt aan bod. De grote én kleine bezoeker mag zelf aan de slag met een aantal activiteiten die horen bij het piratenleven op zee. Voor de kinderen is er een speciale speurtocht ontwikkeld waarmee ze met een heuse schatkaart in het kasteel op zoek gaan naar de Schat!

Tijdens de herfstvakantie is kasteel Radboud elke dag geopend 11:00-17:00 uur! Meer informatie vindt u op de website www.kasteelradboud.nl