Leuke activiteiten tijdens kerstvakantie in Winter Kasteel

YouMedemblik - winterkasteel
Winterkasteel

Tijdens de kerstvakantie zijn er weer allerlei leuke activiteiten in Kasteel Radboud tijdens Winter Kasteel! Bovendien is de expositie in het museum vernieuwd. Je kan nu je (scheeps)hart ophalen bij de Piratententoonstelling. Bestudeer ook de modelschepen om alles te weten te komen over deze bijzondere schepen uit de 17e eeuw.

Uilenworkshops
Donderdag 27 december en donderdag 3 januari komt onze valkenier van Birdlive weer zijn populaire Uilenworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar geven. Onder deskundige begeleiding komen kinderen in contact met de uilen en leren zij van alles over deze prachtige vogels! Kosten zijn € 10,- per kind en aanmelden kan via een mailtje naar paulette@kasteelradboud.nl Vermeld daarbij de volledige naam en leeftijd van het kind. De workshops zijn van 14.00 – 16.00 uur.

Knutselmiddagen
Op zaterdag 22 december heb je nog een laatste kans om in kerstthema te knutselen. Daarna hebben de knutselmiddagen een gezellig winterthema! In de eerste week van de vakantie zijn de knutselmiddagen op zaterdag 22, vrijdag 28 en zaterdag 29 december. In de tweede week van de kerstvakantie kan je komen winterknutselen op woensdag 2, vrijdag 4 en zaterdag 5 januari. Alle knutselmiddagen zijn van 13.00 – 17.00 uur en kosten € 5,- per kind (inclusief toegang tot het hele kasteel). Kinderen met een Museumkaart betalen € 2,50 voor het knutselen.
Kijk voor meer informatie en het volledige programma op kasteelradboud.nl/agenda of volg Kasteel Radboud of Facebook.