Lichtjesavond 4 november, Vuurshow in Stoommachinemuseum Medemblik

Foto: aangeleverd

Zaterdag 4 november sluit het Stoommachinemuseum het stoomseizoen af met een spectaculaire Vuurshow tijdens Lichtjesavond. Deze show wordt uitgevoerd door de vuurartiesten van Stageheat. Een show met adembenemende acts, zoals vuurspuwers die metershoge vlammen blazen, vuurwaaiers, vuurfakkels, spannende muziek en choreografie. Kortom een spektakel, waar u vol verbazing en bewondering naar zult kijken.

Tijdens Lichtjesavond zijn het museum, de machinetuin en de baggermolen met vele honderden lampjes sprookjesachtig verlicht. Vanaf de dijk is het museum in het monumentale Stoomgemaal al van verre in de duisternis te zien. Ensemble Heksenketel luistert de avond op met vrolijke muziek. De groep bestaat uit 8 muzikanten, die diverse instrumenten bespelen en een leuk repertoire van pop, country en folk ten gehore brengen.

De vuurshow vindt om 20.30 plaats op het buitenterrein bij de baggermolen. Bij slecht weer is er een alternatief optreden in het museum. Na de spetterende vuurshow en op de vrolijke klanken van ensemble Heksenketel sluiten ze het stoomseizoen 2017. In de Kerstvakantie openen ze tijdelijk weer even de deuren en zijn ze onder stoom. Kijk voor activiteiten op de website.

Lichtjesavond, zaterdag 4 november, een spectaculaire en gezellige avond, die u niet mag missen! Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Overdag zijn ze geopend en onder stoom van 10.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur openen ze dan de deuren voor de grande finale. Aanvang optreden Ensemble Heksenketel 19.30 uur, Vuurshow 20.30 uur. Adres: Oosterdijk 4, 1671 HJ Medemblik, tel: 0227 544732. Gratis parkeren op terrein aan de Vooroever. Voor dit evenement gelden geen toeslagen op de normale toegangsprijzen, Museumjaarkaart geldig. info: www.stoommachinemuseum.nl