Louise Korthals op 11 januari naar het BON-theater

Louise Korthals

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het sterk op! Afgelopen najaar zette zij samen met Dolf Jansen haar tanden in 2017 en dat bleek een oudejaarsconference zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes.

In “Alles is er” gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Louise Korthals won met haar programma “Alles is er”de Poelifinario Engagement 2019!

De Volkskrant bekroonde Zonder voorbehoud met vijf sterren. “Het debuut van Korthals stak ver boven alle beginnende collega’s uit. Een waar talent. Na haar tweede programma kan dat oordeel alleen maar worden onderstreept: Louise Korthals is een megatalent.”

Reserveren:
Kaarten voor Louise Korthals op zaterdag 11 januari zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Entreeprijs bedraagt €17,50. Aanvang 20.15 uur.