Meld je aan voor het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2019

Lions Opmeer-Medemblik Golf Open

Genieten voor golfers en nog niet-golfers – meld je nu nog aan

Al weer voor het 18e jaar organiseert Lionsclub Opmeer-Medemblik op 6 september 2019 deze middag op Golfbaan de Vlietlanden in Wervershoof. Golfers lopen achttien holes en zullen strijden om de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open wisselbeker. Beginners en nieuwsgierigen kunnen kennis maken met het mooie golfspel in een clinic. Onder deskundige leiding oefen je in afslaan, pitchen en putten. Bovendien loop je een paar holes om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Behalve (leren) golfen is het Lions Opmeer-Medemblik Golf Open altijd gezellig. De inschrijving begint om 11.30 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee, een broodje maak je kennis met de andere deelnemers en/of haalt met andere deelnemers herinneringen op van de vorige keren. Om 13.30 uur ga je spelen of oefenen. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting en een veiling met schitterende prijzen. Om 19.15 uur wordt een heerlijk Indisch buffet geserveerd. Rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit met alles erop en eraan voor een prijs van € 65,00 per persoon voor de wedstrijd en € 45,00 voor de deelnemers aan de clinic. Voor degenen die alleen deel willen nemen aan het Indisch buffet zijn de kosten € 18,00.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de nettobijdrage naar Dorcas. Dorcas is een organisatie die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar worden mensen daar ook gestimuleerd zich verder te ontwikkelen.

Wij verwachten een grote opkomst op vrijdag 6 september aanstaande. Schrijf je dus snel in. Dat kan bij de organisator van Lions Opmeer-Medemblik Golf Open 2019:

Harry Kloppenburg telefoon: 06-51344707 / e-mail: harrykloppenburg@hotmail.com