Nieuws van het Bontheater

Trolls

Achter de schermen zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor theaterseizoen 2017/2018. De theatergids verschijnt begin mei en de verkoop start aansluitend via de website.

— Met ingang van het komend seizoen reserveert u niet alleen online, maar rekent u ook online af. Uw e-tickets kunt u op de avond van de voorstelling bij de theaterkassa inwisselen voor uw plaatsbewijs. Losse kaarten zijn (indien nog beschikbaar) verkrijgbaar op de avond van de voorstelling.

— Natuurlijk is er ook nog steeds het a-BON-nement, waarmee u altijd verzekerd bent van een goede plaats. Bovendien krijgt u 10% korting op het totale bedrag van uw bestelling. De enige voorwaarde is dat u zichzelf trakteert op minimaal vijf mooie theateravonden.

— Een klein tipje van de sluier kunnen ze al voor u oplichten. Er is cabaret van publieksfavorieten als Erik van Muiswinkel, René van Meurs en Tim Fransen. Ze hebben de muzikale bijdrage van Jeroen Zijlstra weer in ons theater maar ook Yentl en de Boer en Marcel de Groot. Kortom, voor ieder wat wils.

Maar eerst ……………. hier alweer de laatste filmvoorstelling én de laatste theatervoorstelling van dit seizoen.

Trolls

Datum: 07-04-2017 Aanvang: 19.00 uur. Entree: € 3,50

Een hilarische, muzikale animatiefilm van de makers van Shrek. De film brengt de geliefde trollen met het kleurrijke haar naar het witte doek. Poppy is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider. Ze zal alles op alles moeten zetten om deze missie tot een goed einde te brengen.

Les innocentes

Les Innocentes

Datum: 07-04-2017 Aanvang: 21.15 uur. Entree: € 5,00

Polen, 1945. De tweede wereldoorlog is eindelijk voorbij. Mathilde Beaulieu, een jonge Franse dokter bij het Rode Kruis, behandelt in de buurt van Warschau de laatste Franse soldaten die terugkeren van het front. Op een ochtend komt een non naar het hospitaal die haar om hulp vraagt. Mathilde volgt haar naar het klooster waar ze een schokkend geheim ontdekt: de meeste van de zusters zijn zwanger geraakt na een inval van Russische soldaten. Mathilde is nu hun enige hoop.

Percossa – Testcase (try-out)

Percossa

22 april 2017, Aanvang: 20.15 uur, Entree: 17,50

Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa. En in deze PROEFvoorstelling gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien; u mag het zeggen! Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel en kom oog in oog te staan met de mannen van Percossa.

De voorstelling Testcase is precies zoals de titel aangeeft: een voorstelling met beproefde succesnummers van Percossa, maar vooral ook spiksplinternieuwe nummers en acts die ze op het publiek gaan afvuren en verfijnen. Het is open, rauw, blij en straattheater op het toneel. Percossa staat ervoor garant dat ze uit alles muziek kunnen halen. Daarom willen ze het publiek uitnodigen voorwerpen mee te nemen, waarvan zij willen dat we die tijdens de voorstelling gebruiken. Van koffiemok tot kranten, van een wc-borstel tot Bastogne koeken. Niets is te gek. Voorafgaand aan de voorstelling kan het publiek deze voorwerpen in de foyer in de grabbeltrommel deponeren, die ze tijdens de voorstelling het toneel opslepen.
Na afloop van de voorstelling willen zij heel graag met het publiek napraten over de voorstelling, waar zij nog zouden kunnen verbeteren, wensen van het publiek enz. enz.

RESERVEREN: www.bon-theater.nl