Ondernemersloket corona gemeente Medemblik

Beste ondernemers van Medemblik,

Het is een bijzondere en moeilijke tijd. Ook de Medemblikse ondernemers worden hard getroffen door de maatregelen rondom het coronavirus. Via deze weg wil ik dan ook mijn waardering uitspreken voor uw inzet, daadkracht en vermogen tot omdenken. Maar ook voor het naleven van de regels en het werk dat ‘gewoon’ doorgaat. Ik ben onder de indruk van de creatieve oplossingen en de samenwerkingen die ontstaan.

Maatregelen en hulp

Behalve u complimenteren, wil ik u laten weten dat de gemeente voor u klaar staat. Wij hebben onze dienstverlening voor ondernemers uitgebreid en een speciaal Ondernemersloket corona opgezet. De overheid heeft een aantal (financiële) maatregelen doorgevoerd. Deze kunt u ook terugvinden op www.medemblik.nl/coronamaatregelen.
Maar komt u er niet uit of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u verder helpen. Laat via de website een terugbelverzoek achter. Dan nemen we contact met u op. Vragen over coronagerelateerde onderwerpen worden met voorrang beantwoord.
Deze crisis vraagt veel van u. Daarom nogmaals mijn grote waardering voor alle Medemblikse ondernemers. Mocht u vragen hebben, laat het ons vooral weten! Ik hoop snel samen met u vooruit te kunnen kijken naar betere tijden. Voor nu wens ik u veel sterkte en gezondheid toe.

Harry Nederpelt,
wethouder Economische Zaken

Ondernemersloket corona gemeente Medemblik
Heeft u vragen over regelingen en maatregelen? Of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met het Ondernemersloket corona van de gemeente Medemblik. Op de website www.medemblik.nl/coronamaatregelen staat een terugbelverzoek. Als u daar uw gegevens achterlaat, neemt iemand van het loket zo snel mogelijk contact met u op. Vragen over coronagerelateerde onderwerpen worden met voorrang beantwoord.