Schaatsen op het Plein in Medemblik

YouMedemblik - Schaatsen op het plein
Schaatsen op het plein

Aanstaande vrijdag om 19.30 uur is de officiële opening van Schaatsen op het Plein. Dan brengt ook de Kerstman met z’n elfjes een bezoek aan het pleintje. De elfjes hebben een leuke verrassing voor de kinderen, die staan te trappelen om weer de schaatsjes onder te binden. Dit jaar wordt het georganiseerd op het van Houweningepark, tegenover het oude postkantoor, een zijweg van het Bagijnhof. Daar ligt het baantje lekker beschut tussen de huizen, die aan weerszijde staan.

200m2 schaatsplezier
Er is afgelopen weekend hard gewerkt door tientallen vrijwilligers om een baan neer te zetten van zo’n 200m2. In het midden van het van Houweningepark staat de koek-en-zopie en is er een grote tent, waar de kinderen hun schaatsjes kunnen omdoen. Tot 7 januari kunnen de schaatsertjes terecht op het gezelligste en leukste schaatsbaantje van gemeente Medemblik.

Kom gauw naar Medemblik
Om te schaatsen hoef je niet meer mee te nemen dan een paar handschoenen. De entree is € 5,- en dat is inclusief schaatshuur en een lekker zakje snoep na afloop. Houd de Facebookpagina goed in de gaten, want er zijn regelmatig leuke activiteiten, zoals knutselen, discoschaatsen etc. Daarnaast heeft de binnenstad van Medemblik veel te bieden. Er zijn talrijke winkels die hun deuren open hebben staan en er zijn genoeg horecagelegenheden om even op te warmen en een versnapering te nemen.

Meer informatie over openingstijden op: schaatsenophetplein.nl of facebook.com/schaatsenophetplein