Sonja

Sonja

“Ik denk er voorlopig niet aan om te stoppen”

23 jaar geleden opende Sonja Wiersma de deuren van Sonja’s Hairfashion. In september 2004 verhuisde ze naar een eigen pand op Nieuwstraat 53 en hier runde ze jarenlang met veel plezier haar kapsalon met personeel. Na dertig jaar in het vak werkzaam te zijn, is de tijd gekomen om een stapje terug te doen en vanuit huis te gaan werken. 

“Door langdurig personeelstekort en medewerkers die hun eigen pad kiezen, is het voor mij beter om kleiner te gaan. Het roer gaat om. In de loop van dit jaar, werk ik vanuit mijn salon aan huis”, vertelt Sonja. De verbouwing schiet daar al aardig op: de ruimte van 40 m2 is knus en gezellig en Sonja gaat van hieruit vier dagen per week werken. “Degenen die mij beter kennen weten dat ik graag meer tijd aan het thuisfront door wil brengen met mijn man en onze hond, mijn grote liefdes.” 

Gunfactor 

Natuurlijk moest Sonja haar personeel eerst op de hoogte brengen, hierna heeft ze het haar vaste klanten meegedeeld. “Ik hoop dat ik geen mensen ben vergeten in te lichten, al dan niet omdat ik niet in de gelegenheid ben geweest. Excuses als ik mijn beslissing niet persoonlijk heb verteld.” 

Sonja zegt overdonderd te zijn door alle lieve en warme reacties. Nu pas komt zij erachter dat het niet alleen het knippen is/was, maar zeker ook de persoonlijke binding en gun-factor. “Veel klanten zijn mij lief, fantastisch dat dat wederzijds is!” Hartverwarmend…. De nieuwe (thuis)locatie van Sonja’s Hairfashion is vlakbij de Jumbo en de Action, dus makkelijk bereikbaar. Cadeaubonnen blijven uiteraard gewoon geldig. “Ik blik met een geweldig gevoel terug op ‘het eerste hoofdstuk’ van mijn carrière en ik kijk vol enthousiasme uit naar het volgende!” 

Actuele informatie omtrent datums en locatie zijn te vinden via sonjashairfashion.nl of Facebook.