Terugblik Schaatsen op het plein 2016/2017

De 2e editie van Schaatsen op het Plein in het centrum van Medemblik zit er op. We hebben mogen genieten van een maand waarin vele kinderen vol plezier met elkaar hebben kunnen schaatsen. Ook ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellende hebben de gezelligheid rondom het schaatsplein mogen meemaken onder het genot van een kop warme chocolademelk of glaasje glühwein en de vrijdagavonden waren weer gezellige discoavonden waarbij alle liefhebbers op de maat van de muziek mee konden schaatsen.

Deze editie hebben we nieuwe evenementjes aan het programma Schaatsen op het Plein mogen toevoegen. Zo hebben we de Kerstman met zijn kerstelfjes mogen ontvangen die op vrijdag 23 december de kerstvakantie ingeluid hebben. Met een ware vuurwerkshow geprojecteerd op de kerktoren en een plaatselijke sneeuwbui is dit een sprookjesachtige avond geworden. Een nieuwjaarsreceptie voor alle betrokkenen en een barbecue met de vrijwilligers hebben het evenement mooi afgesloten. We kijken uit naar de volgende editie. Dat zal er een worden waarin we het programma nog verder gaan uitbreiden. Denk hierbij aan ijshockeywedstrijdjes en een gezellige kerstmarkt. Kortom, ook volgend jaar wordt het weer een groot feest!

Maar wat zou het schaatsplein zijn zonder sponsoren, vrijwilligers en andere betrokkenen? We willen dan ook graag iedereen bedanken die ervoor gezorgd heeft dat ook deze editie een succes is geworden. Want laten we vooral niet vergeten dat iedereen die het plein heeft opgebouwd en afgebroken, de mensen achter de koek en zopie kraam en de schaatsverhuur dit allemaal vrijwillig hebben gedaan. Natuurlijk zijn we ook voor de volgende editie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan een mooi winterprogramma in Medemblik.

Graag tot de volgende editie van Schaatsen op het Plein!