Selecteer Pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Humor: “ongeveer precies zoiets” …

6 november 2021 @ 20:00 - 22:00

€10

MEDEMBLIK – Wil je weer eens plezier hebben kom dan naar één van de twee voorstellingen van Standje Graf van Tom Afman en Robbie Aldjufri op zaterdagavond 6 november in de Bonifaciuskerk Medemblik : een compilatie van lange en korte sketches over alledaagse gebeurtenissen die stiekem grotere thema’s raken … door een duo dat snel, gevat en uitdagend theater vol verrassingen maakt …  slapstick met inhoud !

 

Tom Afman & Robbie Aldjufri

Tom Afman is afgestudeerd aan de Toneelschool en Kleinkunstacademie in Amsterdam (ATKA) en heeft bijvoorbeeld meegedaan aan Baantjer in het theater (2013-2014) en speelt bij Theatergroep Aluin mee met de voorstellingen Ken je klassiekers (de Grieken en Shakespeare) in theaters en scholen door het hele land. Tom is acteur, muzikant en goochelaar.

Robbie Aldjufri begon al op zijn vijfde bij het Circustheater Elleboog en speelde in een tiental voorstellingen die landelijk tourde. Na 15 jaar besloot hij zich te richten op toneel en studeerde later af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij speelde o.a. in Zadelpijn 2, de Kleine Kapitein en … Brammetje Baas ! In Standje Graf  voegt Robbie lyrische teksten en circusacts toe.

 

Een legendarisch duo met HUMOR, muziek, poëzie, trucs … !

Reserveer snel i.v.m. beperkte zaalbezetting.

 

Zaterdag 6 november 2021
Bonifaciuskerk – Kerkplein 9 – 1671 CR Medemblik
aanvang 20.00 uur OF 21.00 uur – entree € 10
TICKETS via de site:  https://www.bonifaciusmedemblik.nl/agenda/162

of  bonifaciusmedemblik@gmail.com

Gegevens

Datum:
6 november 2021
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Bonifaciuskerk
Kerkplein 9
MEDEMBLIK, 1671 CR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Gevonden!!!

We hebben vastgesteld dat u extensies gebruikt om advertenties te blokkeren. Steun ons alstublieft door deze advertentieblokkering uit te schakelen.