Selecteer Pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liefde voor Burt Bacharach in Theaterkerk Hemels

10 oktober 2020 @ 20:00 - 22:30

Vriendschap voor elkaar – Liefde voor Burt Bacharach

Twee jaar geleden traden ze voor het eerst naar buiten. Vorig jaar sloten ze met veel overtuiging de UITmarkt Schagen af. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken in het Noord-Hollands muzieklandschap: de Burt Bacharach 6.

BB’6 bestaat uit zes veelzijdige, afgestudeerde musici aan verschillende Nederlandse conservatoria. Elk met een eigen achtergrond en een eigen specialiteit, maar bovenal vrienden van elkaar.

Hun passie en liefde voor muziek hebben ze gebundeld en ze hebben elkaar gevonden in het overweldigende aanbod composities van Burt Bacharach. Door eigen arrangementen ervan en de bijzondere samenstelling van de band, hebben zij veel van deze hits een heel nieuwe klankkleur gegeven. Hun optredens winnen steeds meer aan kracht en ontwikkelen zich tot een muzikaal verhaal met een intense beleving.

De BB’6 band bestaat uit René Smit (drums) Wim Vlaar (piano) Colet Nierop (harp) Martin Rozema (dwarsfluit) Esther Hoek (saxofoon) en Stephanie Kramer (zang).

Beleef de pareltjes van Burt Bacharach, beleef BB’6!

Aanvang: 20:15 – 22:15

Gegevens

Datum:
10 oktober 2020
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Theaterkerk Hemels
Dorpsweg 121
Twisk, 1676 GH Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Gevonden!!!

We hebben vastgesteld dat u extensies gebruikt om advertenties te blokkeren. Steun ons alstublieft door deze advertentieblokkering uit te schakelen.